2022-01-22 08:23:59• hírek • Bede Emőke

Készültségben az egyenruhások

Fotó: Szatmár Megyei Csendőr-felügyelőség Facebook-oldala
Fotó: Szatmár Megyei Csendőr-felügyelőség Facebook-oldala

A hosszú hétvége során megközelítőleg 1550 rendőr, csendőr, határrendész és tűzoltó teljesít szolgálatot annak érdekében, hogy a pihenővel töltött napok mindenkinek békésen, rendbontás nélkül teljenek el.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség tájékoztatása szerint a rendőrök és a csendőrök elsősorban a forgalmas helyeken fognak járőrözni, azaz a bevásárlóközpontokban és piacokon, vásárokon, de terepre vonulnak természetesen a közlekedési rendőrök is, akik a balesetek megelőzése érdekében a megye több pontján tartanak majd közúti ellenőrzést.


A katasztrófavédelemnél naponta több mint 70-en állnak majd készültségben annak érdekében, hogy az egészségügyi vészhelyzetekben, a tűzesetekben és egyéb, emberéleteket veszélyeztető helyzetekben azonnal beavatkozhassanak. A határrendészet is több intézkedéssel készült a hosszú hétvégére: a gyorsabb határátlépés és a bűncselekmények hatékonyabb kiszűrése érdekében e napokon a megszokottnál többen teljesítenek szolgálatot az átkelőknél, ugyanakkor a hatáskörükbe tartozó területeken is fokozni fogják az ellenőrzéseket, utóbbi feladatról naponta átlagban 145 határrendész gondoskodik majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: